Chuyển đến nội dung
Thứ 3, ngày 03/06/2025
|
English
  • Trang chủ
  • Tin tức, sự kiện
  • Du lịch xanh
  • Biến đổi khí hậu
  • Văn hoá, di sản
  • Chương trình dự án
  • Mô hình, kinh nghiệm
  • Phóng sự ảnh
  • Video
  • Trang chủ
  • Tin tức, sự kiện
  • Du lịch xanh
  • Biến đổi khí hậu
  • Văn hoá, di sản
  • Chương trình dự án
  • Mô hình, kinh nghiệm
  • Phóng sự ảnh
  • Video
  • Trang chủ
  • /
  • News & Events
  • /
  • Foreign reporters excited with Hanoi cuisine

Foreign reporters excited with Hanoi cuisine

Cập nhật: 27/02/2019

Hanoi`s International Media Center (IMC) officially opened to serve more than 3,000 domestic and foreign reporters on February 26 and reporters are really excited when enjoying Hanoi`s delicious dishes.

At lunch, there are many culinary specialties served at IMC cafeterias such as patties, bun cha, bun thang, pho, which satisfy all the reporters.

Diners are waiting for their turn to serve Pho Thin

Diners are waiting for their turn to serve Pho Thin

It is indispensable to have a famous

It is indispensable to have a famous "bun cha". A NHK reporter (Japan, who asked to remain anonymous) said that there are nothing to complain. He has not been able to enjoy food and explore Hanoi ever since he came to Vietnam two days ago until the end of the US-Korea Summit. He and his colleagues filmed many places in Hanoi, and they all like the city's food.

The dishes of "cha" are memorable for those who first try it

The dishes of "cha" are memorable for those who first try it

A meal with many dishes is eye-catching

A meal with many dishes is eye-catching

Sticky dishes

Sticky dishes

Sticky green bean

Sticky green bean

"Banh khuc" is sweet and fragrant

"Banh khuc" is sweet and fragrant

"Bun thang" with different ingredients

"Bun thang" with different ingredients

 The food is served hot with the same quality as the 5-star hotel

The food is served hot with the same quality as the 5-star hotel

Tropical fruits

Tropical fruits

 Desserts make a full meal

Desserts make a full meal

Toni Semaan, a Lebanese, who is currently working on Sky News Arabia, said he tried a lot of things here, and found them very delicious.

Toni Semaan, a Lebanese, who is currently working on Sky News Arabia, said he tried a lot of things here, and found them very delicious.

Thierry Arnaud and Audrey Alos (BFMTV, France) said they arrived in Hanoi yesterday and have not experienced much Hanoi until the end of the US-Korea Summit. Thierry chose for himself a bowl of pho and said it was very suitable with his stomach.

Thierry Arnaud and Audrey Alos (BFMTV, France) said they arrived in Hanoi yesterday and have not experienced much Hanoi until the end of the US-Korea Summit. Thierry chose for himself a bowl of pho and said it was very suitable with his stomach.

Alberto Salasar (Cuban resident correspondent of Prensa Latina news agency) said that he loves to eat Vietnamese pho, and he is enjoying the dishes here. He paised Vietnamese cuisine is very diverse and healthy, which makes him more fond of the country.

Alberto Salasar (Cuban resident correspondent of Prensa Latina news agency) said that he loves to eat Vietnamese pho, and he is enjoying the dishes here. He said Vietnamese cuisine is very diverse and healthy, which makes him more fond of the country.

Tuan Minh

Source: Minh Tuan

TITC
Từ khóa: DPRK-USA Summit, Hanoi cuisine

Tin liên quan

Bộ VHTTDL hưởng ứng Ngày Môi trường thế giới và Tháng hành động vì môi trường năm 2025

(TITC) – Ngày 28/5, Bộ Văn hóa, Thể thao và Du lịch (VHTTDL) đã có công văn đề nghị các cơ quan, đơn vị thuộc Bộ căn cứ chức năng, nhiệm vụ và điều kiện thực tế, triển khai tổ chức các hoạt động hưởng ứng Ngày Môi trường thế

Huế: Ra mắt mô hình “Cơ Sở kinh doanh nói không với ma túy”

Chiều 16/5, Ban Chỉ đạo 138 phường Phú Hội, quận Thuận Hóa, TP. Huế tổ chức lễ ra mắt mô hình “Cơ Sở kinh doanh nói không với ma túy” và thành lập “Tổ tự quản không ma túy” tại Phòng trà New DTV (số 102 Lê Lợi, phường Phú

Ba Vì đa dạng sản phẩm, hướng tới du lịch xanh, du lịch chất lượng cao

Lời cảnh báo từ đại dương nhân Ngày Rạn san hô thế giới

Bảo tồn đa dạng sinh học tại Rừng quốc gia Yên Tử

Xem tiếp

Tin nổi bật

Bộ VHTTDL hưởng ứng Ngày Môi trường thế giới và Tháng hành động vì môi trường năm 2025

Ba Vì đa dạng sản phẩm, hướng tới du lịch xanh, du lịch chất lượng cao

Vĩnh Long đẩy mạnh phát triển du lịch xanh

Phát triển Công viên địa chất toàn cầu UNESCO Lạng Sơn trở thành mô hình tiêu biểu trong cả nước và khu vực

TP. Huế: Nhặt rác hưởng ứng Ngày Môi trường thế giới, Tuần lễ Biển và Hải đảo Việt Nam

Xem nhiều nhất

Say đắm Tây Giang
Kiên Giang: Bảo tồn động vật hoang dã ở Vườn quốc gia U Minh Thượng
Bình Định: Triển khai các giải pháp bảo tồn đa dạng sinh học
Biến đổi khí hậu đang ảnh hưởng lớn đối với Việt Nam
Hòn Bà Vũng Tàu - cùng khám phá điểm đến linh thiêng hoang sơ
No posts found

Cơ quan chủ quản: CỤC DU LỊCH QUỐC GIA VIỆT NAM

Đơn vị thực hiện: TRUNG TÂM THÔNG TIN DU LỊCH

Địa chỉ: Số 33, ngõ 294/2 đường Kim Mã, quận Ba Đình, thành phố Hà Nội

Chịu trách nhiệm nội dung: Trung tâm Thông tin du lịch

Giấy phép số: 78/GP-TTĐT cấp ngày 29 tháng 5 năm 2020

Lượt truy cập:

79043164

DANH MỤC CHÍNH

  • Trang chủ
  • Tin tức, sự kiện
  • Du lịch xanh
  • Biến đổi khí hậu
  • Văn hoá, di sản
  • Chương trình dự án
  • Mô hình, kinh nghiệm
  • Phóng sự ảnh
  • Video
  • Trang chủ
  • Tin tức, sự kiện
  • Du lịch xanh
  • Biến đổi khí hậu
  • Văn hoá, di sản
  • Chương trình dự án
  • Mô hình, kinh nghiệm
  • Phóng sự ảnh
  • Video
nentangso
ic-dulichvn-org
ic-vietnam-travel
ic-moitruogndulich-vn
© TITC