Chuyển đến nội dung
Thứ 7, ngày 28/06/2025
|
English
  • Trang chủ
  • Tin tức, sự kiện
  • Du lịch xanh
  • Biến đổi khí hậu
  • Văn hoá, di sản
  • Chương trình dự án
  • Mô hình, kinh nghiệm
  • Phóng sự ảnh
  • Video
  • Trang chủ
  • Tin tức, sự kiện
  • Du lịch xanh
  • Biến đổi khí hậu
  • Văn hoá, di sản
  • Chương trình dự án
  • Mô hình, kinh nghiệm
  • Phóng sự ảnh
  • Video
  • Trang chủ
  • /
  • Culture - Heritage
  • /
  • Vietnamese cuisine introduced in Israel

Vietnamese cuisine introduced in Israel

Cập nhật: 15/12/2022

The Ca Phe Hanoi Restaurant in Tel Aviv, Israel held a function on December 12 to introduce its new menu including Vietnamese dishes to the restaurant goers.

Chef Vu Thi Ha (first from right) and delegates at the event (Photo: VNA)

The event was hosted by the Vietnamese Embassy in Israel to celebrate the fifth anniversary of the restaurant.

Ca Phe Hanoi Restaurant is French owned, and it didn’t offer many authentic Vietnamese dishes. Given the situation, the Vietnamese Embassy in Israel has supported procedures to bring Vietnamese chefs to the restaurant so that Vietnamese cuisine culture will be introduced to the wider Israeli people.

Chef Vu Thi Ha prepares pomelo salad at the event (Photo: VNA)

Over the past few days, Vu Thi Ha, a Vietnamese chef who has 30 years of working experience and is now working at the Sofitel Metropole Hanoi, has shared recipes and instructed chefs from Ca Phe Hanoi Restaurant, on cooking four Vietnamese dishes, including pomelo salad, sauté diced beef, chicken rice, and braised eggplant with mushroom.

The ingredients and recipes of the four dishes have been adjusted according to Jewish dietary laws and regulations.

Vu Thi Ha has toured many countries around the world including Australia, Spain, Canada, Qatar, Thailand, and the Republic of Korea to advertise Vietnamese cuisine.

She shared with joy that Vietnamese dishes win much favour from people around the world, adding that many visitors to Vietnam have expressed their impressions of Vietnamese food.

TITC
Từ khóa: Israel, Vietnamese cuisine, Vietnamese cuisine culture, Vietnamese dishes, Vietnamese food

Tin liên quan

Cà Mau phát triển du lịch thích ứng biến đổi khí hậu

Cùng với nhiều địa phương trong khu vực, Cà Mau hiện đang gánh chịu những tác động nặng nề của biến đổi khí hậu (BÐKH) như: nước biển dâng, xâm nhập mặn, khô hạn, bão lũ, ngập úng kéo dài, sạt lở đất… Không chỉ ngành nông – lâm –

Khởi sắc du lịch Hà Tĩnh

Theo số liệu thống kê, sáu tháng đầu năm 2025, tỉnh Hà Tĩnh đón hơn 3,7 triệu lượt khách đến tham quan, nghỉ dưỡng, tăng 8,1 % so với cùng kỳ năm 2024.

Cơ hội tái cấu trúc ngành du lịch Tuyên Quang

Côn Đảo (Bà Rịa – Vũng Tàu) tiếp tục khẳng định là địa chỉ đỏ thu hút du khách

Ngư dân Quảng Ngãi làm du lịch cộng đồng

Xem tiếp

Tin nổi bật

Cà Mau phát triển du lịch thích ứng biến đổi khí hậu

Quảng Nam: Bảo tồn di sản từ nền tảng đời sống cộng đồng

Tắm biển an toàn kiểu mới ở Sầm Sơn

Quảng Ninh: Di sản văn hoá và mục tiêu phát triển du lịch bền vững

Mở rộng không gian, thúc đẩy du lịch địa phương phát triển

Xem nhiều nhất

Enchanting journey to Binh Chau Beach
Say đắm Tây Giang
Hòn Bà Vũng Tàu - cùng khám phá điểm đến linh thiêng hoang sơ
Ngày Đại dương Thế giới 2025: Việt Nam hành động vì biển xanh bền vững
Biến đổi khí hậu đang ảnh hưởng lớn đối với Việt Nam
No posts found

Copyright: VIET NAM NATIONAL AUTHORITY OF TOURISM

Webmaster: TOURISM INFORMATION TECHNOLOGY CENTER

Address: No. 33, Alley 294/2 Kim Ma Street, Ba Dinh District, Ha Noi

Responsible for content: Tourism Information Technology Center

License number: 78/GP-TTĐT dated 29 May 2020

Số lượt truy cập: 72689036.

CATEGORIES

  • Trang chủ
  • Tin tức, sự kiện
  • Du lịch xanh
  • Biến đổi khí hậu
  • Văn hoá, di sản
  • Chương trình dự án
  • Mô hình, kinh nghiệm
  • Phóng sự ảnh
  • Video
  • Trang chủ
  • Tin tức, sự kiện
  • Du lịch xanh
  • Biến đổi khí hậu
  • Văn hoá, di sản
  • Chương trình dự án
  • Mô hình, kinh nghiệm
  • Phóng sự ảnh
  • Video
nentangso
ic-dulichvn-org
ic-vietnam-travel
ic-moitruogndulich-vn

© TITC